Acest website foloseşte cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienţă mult mai bună de navigare şi servicii adaptate nevoilor şi interesului fiecăruia. Continuarea navigarii implica acceptarea lor.

Termeni si conditii

Prin accesarea si utilizarea acestui site va dati acordul explicit cu urmatorii termeni si conditii:


Acest site apartine firmei PAICO CRISTINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA. Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea PAICO CRISTINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA.
Continutul site-ului www.crisartdeco.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a PAICO CRISTINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA.

PAICO CRISTINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din www.crisartdeco.ro, nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului www.crisartdeco.ro.

PAICO CRISTINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura web site-ului.

Informatiile prezentate in cadrul magazinului virtual nu constituie clauze contractuale. Oferta este valabila in limita stocului disponibil si se poate modifica fara aviz prealabil in functie de evolutia preturilor la furnizori.

Date firma:

PAICO CRISTINA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Cod Fiscal: 30258614
Numar Registrul Comertului F20/804/2012
Telefon:
0766-587798
Recomandat AllShops Viziteaza site-ul Crisartdeco.ro pe ShopMania